Vrijheid in Christus

Het eerste deel van deze cursus vindt in het najaar van 2023 plaats  op donderdagavonden om 19.30 uur in de Sjoelkelder op:  14 en 28 september, 12 en 26 oktober, 9 en 23 november, 7 december.

Het tweede gedeelte vindt in de winter van 2024 plaats op 11 en 25 januari, en 8 februari.

Deze cursus wil je helpen bij het volgen van Jezus. Ze is bedoeld voor iedere christen; voor degenen die allang geleden voor Jezus hebben gekozen of die nog maar net deze keuze hebben gemaakt. Voor hen die groeien in geloof, maar ook voor degenen die zijn vastgelopen.

Velen van ons voelen wel aan dat ze nog niet de volgeling van Jezus zijn zoals eigenlijk mogelijk kan zijn. Dit kan te maken hebben met ‘vastzitten’ aan negatieve gedachten, aan zonden uit gewoonte, aan angsten, aan de weerstand te vergeven of leugens te geloven. Maar toch willen we graag Jezus steeds beter leren volgen. Deze cursus wil je helpen de verbazingwekkende waarheid je eigen te maken van je nieuwe identiteit in Christus. Het wil je leren hoe je misleiding kunt ontmaskeren en weerstaan en wil je helpen door te gaan op een gezonde manier. Het is geen snelle oplossing, maar het kan een enorme verandering in je leven als christen teweegbrengen.

De cursus is bedoeld je te helpen:

  • – om de waarheid te begrijpen van datgene wat gebeurd is toen je tot een persoonlijk geloof in Jezus Christus kwam
  • – in geestelijk opzicht een volwassen en vruchtdragend christen te worden
  • – te ontdekken wat je groei kan belemmeren
  • – persoonlijke en geestelijke conflicten op te lossen
  • – strategieën te leren om je denken te vernieuwen en vrij te worden van negatieve gedachten en verkeerde gedragspatronen

Meer dan 200.000 mensen in Engeland hebben deze cursus al gevolgd en het aantal deelnemers in Europa groeit maar door. Kortom: doe jij ook mee?

Heb je vragen of wil jij je aanmelden, vul dan onderstaand reactieformulier in of bel naar: 06-10366763.

Behorende bij de cursus hoort een deelnemersboekje van 9,60. Wil je meedoen, meld je dan aan voor 1 september zodat de boekjes op tijd besteld kunnen worden. De volledige cursus bestaat uit 10 sessies. 

Naam

Email

Onderwerp

Bericht

Success

Het formulier is succesvol verstuurd.

Error

Sorry! Het formulier is niet verstuurd. Probeer het later opnieuw.