Vieringen

Tijdens een viering van de Sjoelplaats kun je een boodschap verwachten die relevant is voor je dagelijkse leven. Met behulp van onder andere muziek, gedicht, video en een pakkende overdenking gaan we luisteren naar wat God tot jou te zeggen heeft!

Kom en laat je verrassen in het gezellige restaurant van Biej de Tant in Schinveld (Jabeekerstraat 12). We beginnen om 11.00 uur en de volgende vieringen staan op het programma:


Be in Paradise

De zomer staat weer voor de deur! Zon, zee, strand, hangmat en een verkoelend briesje; dát is voor velen het ideale vakantieparadijs. Geen zorgen, het werk verdwijnt in de la en de boel de boel laten. Heerlijk even ontspannen en afschakelen. We hebben dat hard nodig! Maar…, wat als de vakantie erop zit na een paar weken? Hoe kunnen we dan dat gevoel vasthouden en niet weer in de dagelijkse stress en rompslomp terechtkomen? Door paradijselijke momenten te creëren die we in de Bijbel tegenkomen, want het paradijs is niet alleen iets van vroeger of van de toekomst, maar ook voor ons vandaag. Hoe dat zit, ontdekken we tijdens viering!

Deze viering vindt plaats op zondagochtend 23 juni om 11:00 uur bij Biej de Tant


Een woest aantrekkelijke kerk

De term ‘woest aantrekkelijk’ wordt gebruikt door de regering voor de uitkoopregeling die zij boeren aanbieden. Het is een aanbod dat ze bijna niet af kunnen slaan, zo geweldig en groots is het. Of dit daadwerkelijk voor de boeren zo is, bestaat verschil van mening. Maar, bestaat een woest aantrekkelijke kerk? Een kerk die een levend geloof kent, aantrekkelijk is en waarbij je wat mist als je niet gaat. Hoe ziet die kerk eruit en nog belangrijker: hoe word je zo’n kerk? Tijdens de viering gaan we op deze laatste vraag verder in door naar de allereerste kerk te kijken die groeide, bloeide, gerespecteerd werd en bijzonder aantrekkelijk was. En het mooie is: dit is niet alleen maar mogelijk in het verleden, maar ook vandaag! 

Deze viering ving plaats op zondagochtend 14 juli om 11:00 uur bij Biej de Tant


De vieringen in de zomer van 2024 vinden plaats op de volgende data:

  • 4 augustus
  • 18 augustus
  • 8 september

De vieringen vinden plaats op zondagochtend om 11.00 uur bij Biej de Tant (Jabeekerstraat12, Schinveld)


Sjoelkelder vieringen

Naast de vieringen bij restaurant Biej de Tant in Schinveld vinden ook (avondmaal)vieringen plaats in de Sjoelkelder in Brunssum.

Voor meer informatie vul het contactformulier in of bel: 06-10366763