Stiltewandeling

Stiltewandeling

De volgende Stiltewandeling vindt plaats in de herfst van 2024. Houd de website in de gaten voor precieze tijd en plaats.

We rennen en hollen maar door. Voorbijrazend verkeer, de mobiele telefoon die aandacht blijft vragen, een baas die hoge eisen stelt en de niet afnemende tijdsdruk. Hierdoor vergeten we hoe belangrijk het is om rustmomenten in het leven te nemen. Deze stiltewandeling in de prachtige Limburgse natuur wil je een moment voor jezelf gunnen. De voetstappen op het bospad horen, de wind voelen, de geurende dennen ruiken, een prachtige bloem zien en de zingende vogels waar te nemen. Door te wandelen kun je de haast uit je hoofd halen en een moment vertragen. Hierdoor kun je tot ontspanning komen en genieten van de natuur.

Het thema van deze Stiltewandeling wordt nog bekendgemaakt.

Door samen in stilte te wandelen ervaar je de stilte nog meer dan in je eentje. Daarnaast krijg je tips en aandachtspunten aangereikt, zodat je in contact kunt komen met de natuur, met jezelf en met God die graag met je meewandelt.

De wandeling is circa 5 kilometer. Na de wandeling is het mogelijk nog even na te genieten met een kop koffie/thee in het restaurant (voor eigen rekening) en onderlinge ervaringen uit te wisselen.

De mogelijkheid bestaat ook mee te doen aan een wandeling van 2 kilometer. Geef bij je aanmelding aan welke afstand je wilt lopen.

Het is nodig van tevoren aan te melden vanwege een beperkt aantal deelnemers. Dat kan via onderstaand contactformulier of bel naar: 06-10366763.

Naam

Email

Onderwerp

Bericht

Success

Het formulier is succesvol verstuurd.

Error

Sorry! Het formulier is niet verstuurd. Probeer het later opnieuw.