Alpha-cursus

De data voor de nieuwe Alpha-cursus zijn nog niet bekend. Dus houd de website in de gaten!

Voor vragen of aanmelding vul onderstaand contactformulier in of bel: 06-10366763

Ben je ook zoek naar de zin van je leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en houd je van een goed gesprek? Of wil je je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof? Dan is Alpha iets voor jou!

Bij Alpha krijgt iedereen de mogelijkheid om in een negental bijeenkomsten op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk! Meer dan 25 miljoen mensen wereldwijd hebben de Alpha gevolg en in Nederland waren dat er ruim 280.000. Alpha wordt gegeven in kerken, cafés, studentenverenigingen, jongerenclubs en zelfs in gevangenissen. Tijdens de sessies komen verschillende basisonderwerpen aan de orde die te maken hebben met het christelijk geloof: Wie is Jezus? Bidden, waarom en hoe? Hoe zit het met de kerk? Hoe leidt God ons?

Tijdens de Alpha trek je samen op met verschillende mensen. Iedereen heeft zo zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. Iedere sessie begint met een maaltijd. Vervolgens gaan we kijken naar een eigentijdse en boeiende inleiding over een specifiek thema (videoboodschap). Vervolgens gaan we in de groep het onderwerp samen bespreken. Lijkt het je wat? Meld je dan aan. We zien ernaar uit je te ontmoeten!

De cursus is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Kijk voor meer informatie over Alpha op https://alpha-cursus.nl

Naam

Email

Onderwerp

Bericht

Success

Het formulier is succesvol verstuurd.

Error

Sorry! Het formulier is niet verstuurd. Probeer het later opnieuw.