Sjoelplaats: 

Een plek om te schuilen 

De Sjoelplaats is drie jaar geleden begonnen als een initiatief van Jacqueline Huth:

Als geboren en getogen Limburgse voel ik mij thuis in Brunssum. Ik houd van het ‘Limburgse plat’ en van de achterliggende cultuur waar ‘genieten’ een belangrijk onderdeel van uitmaakt.

Na de middelbare school heb ik de opleiding fysiotherapie gevolgd in Heerlen en werk inmiddels al sinds september 1991 als fysiotherapeute in een particuliere praktijk in Duitsland. Naast mijn werk ben ik in 2005 begonnen met een deeltijdstudie theologie; mijn bachelor heb ik gehaald op de Christelijke Hogeschool in Ede en mijn master op de VU in Amsterdam. Hieraan ben ik begonnen omdat mijn geloof in God een belangrijke rol in mijn leven speelt; Hij geeft mijn leven zin en doel, ik heb mijn waarde mogen ontdekken in Zijn ogen en ik heb Gods liefde en troost in mijn leven mogen ervaren.

Datgene wat ik in God heb mogen ontdekken, gun ik de mensen om mij heen ook, vandaar dat ik dit initiatief ben gestart! Vanuit verschillende activiteiten wil ik Limburgers kennis laten maken met de God van de Bijbel, die hen eveneens zoveel te bieden heeft!

In de loop van de afgelopen jaren heeft zich rondom de Sjoelplaats een vaste kern van medewerkers gevormd. Ook is stichting de Sjoelplaats opgericht (zie onder voor verdere informatie).

Voor het praktisch en transparant functioneren is Stichting de Sjoelplaats opgericht. Voor doelstelling, actueel beleid en jaarrekening klik op de volgende link: